About Us

Hai semua. Terima kasih kerana sudi melayari website ni. Nama saya Ain Noraini. Saya merupakan Ejen Ruby Meeracle Gemstone Beauty.

Saya bermula dengan menjadi Ejen Dropship pertengahan tahun 2017. Bila semakin hari semakin ramai yang bertanya tentang produk Meeracle Gemstone Beauty ni, saya tergerak hati untuk join Ejen Pearl. Ejen Pearl merupakan ejen paling bawah sekali diikuti Ejen Ruby, Ejen Diamond, Ejen Black Diamond dan yang tertinggi adalah Master Stokis.

Pada Januari 2018 saya join Ejen Pearl dengan harga RM448. bulan kedua saya Upgrade Level ke Ejen Ruby dengan modal RM1920. Kini saya masih maintain di level Ruby dan sedang mengembangkan Empayar Team Meeracle Ain Noraini.

Banyak faedah yang kita boleh dapat dengan menyertai Team Meeracle ni. Antaranya group Support Wasap, FB, Instagram dan Telegram. Selain tu ada reward yang menarik menanti anda.

Jadi di sini saya menyeru kepada anda yang ingin menambah pendapatan dalam perniagaan kosmetik ni boleh la segera hubungi saya. Saya akan menerangkan lebih detail nanti.

Terima Kasih semua.


Leave your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *