Meeracle Combo Set

RM157.00 RM128.00

-18%
Compare

Description

FUNGSI SET MEERACLE GEMSTONE BEAUTY
💎MEERACLE SERUM💎

Formula Gemstone yang terdiri daripada:-
1) Pearl
2) Ruby
3) Diamond
4) Soy Lecithin
5) Verbascum Thapsus ( sejenis bunga)
6) Alpha Arbutin (sejenis buah)
7) Pichia Ferment Lysate Filtrate (sejenis tumbuhan)

.
✅Meeracle gemstone serum dapat mencerahkan kulit gelap
✅Meeracle gemstone serum dapat menghilangkan masalah kulit kusam
✅Meeracle gemstone serum dapat mengatasi kulit kering
✅Meeracle gemstone serum dapat menghilangkan masalah kulit berminyak
✅Meeracle gemstone serum boleh melembap dan menganjalkan kulit
✅Meeracle gemstone serum dapat mengurangkan jeragat
✅Meeracle gemstone serum dapat menghilangkan masalah kulit tak sekata
✅Meeracle gemstone serum dapat menghilangkan semua jenis jerawat
✅Meeracle gemstone serum dapat menghilangkan semua jenis parut
✅Meeracle gemstone serum dapat mengurangkan eyebag bawah mata
✅Meeracle gemstone serum dapat menghilangkan garis halus bawah mata, muka dan kulit kendur
✅Meeracle gemstone serum dapat mengurangkan whitehead dan blackhead

Kenapa Wajib Cuba Meeracle Facial Serum?
===================================

1) FORMULA GEMSTONE adalah formula yg dihasilkan menggunakan extrak batu permata seperti diamond, ruby dan pearl yang di import dari negara Eropah untuk mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, garis halus, kulit kusam dan semua masalah kulit wanita di asia.
2) 100% NATURAL- Meeracle Gemstone Serum ni 100% natural dan bebas dari bahan kimia. Jadi kulit tidak akan mengalami proses pengelupasan atau terbakar seperti product local yang ada dalam pasaran sekarang.
3) Bertekstur lotion – Meeracle Gemstone Serum bertekstur lotion tak macam serum lain. Serum lain di pasaran banyak yang bertekstur liquid dan berminyak. Tapi Meeracle Gemstone Serum tak. Bertekstur lotion, pekat dan likat, tapi cepat meresap ke dalam kulit. Sapu2 terus kering. Memang best lah!
4) Isi kandungan Meeracle Gemstone Serum ni 30 ML– semua orang suka jimat betul tak? So Meeracle Gemstone Serum memang jimat, sebab saiz dia besar 30ml. Boleh tahan hingga 2 bulan penggunaan. Sangat berbaloi!
5) BASE MEKAP – Kalau perasan sebelum ni ada live mekap dari MUA Alha Alfa , Nuex Rosli dan lain2 MUA. Semua yang make upkan artis popular dorang pun pakai Meeracle Gemstone Serum sebagai base make up sebab bila kita pakai Meeracle Gemstone Serum ni sebagai base make up muka kita tak berminyak, make up tahan lama dan yang paling best sebab effect pinkish.
6) HALAL – Meeracle Gemstone Serum telah mendapat kelulusan HALAL daripada JAKIM. Meeracle Gemstone Serum ni mesra wudhuk dan selamat di bawa solat. Jadi boleh digunakan tanpa was2
7) FIRMING – Meeracle Gemstone Serum boleh membuatkan muka jadi tegang dab V-Shape. Selain tu Meeracle Gemstone Serum ni boleh membuatkan dagu menjadi runcingYg mana montel2 tu bole la dpt dagu runcing.
8) LULUS KKM – NOT180501428K
.
🌿MEERACLE CLEANSER🌿

Formula Gemstone yang mengandungi:-
1) Malachite Stone
2) Green Tea
3) Aloevera
4) Apple Stemcell
5) Avocado

.
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat mengecutkan jerawat kronik
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat memudarkan parut jerawat
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat memudarkan jeragat dipermukaan kulit
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat melembutkan tekstur kulit wajah
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat menghapuskan kulit kusam
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat mencerahkan kulit
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat menghapuskan kulit berminyak
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat memperbaiki kulit yang rosak
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat melambatkan proses penuaan kulit
☑ Meeracle Gemstone Cleanser dapat melembapkan kulit sepanjang hari

Kenapa Wajib Cuba Meeracle Facial Cleanser?
===================================

1) FORMULA GEMSTONE adalah formula yg dihasilkan menggunakan extrak batu permata seperti Malachite Stone untuk mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, garis halus, kulit kusam dan semua masalah kulit wanita di asia.
2) 100% NATURAL- Meeracle Gemstone Cleanser ni 100% natural dan bebas dari bahan kimia. Jadi kulit tidak akan mengalami proses pengelupasan atau terbakar seperti product local yang ada dalam pasaran sekarang.
3) Kurang Buih – Meeracle Gemstone Cleanser ni kurang berbuih jadi tidak akan mengeringkan kulit dan bebas iritasi.
4) Isi kandungan Meeracle Gemstone Cleanser ni 50 ML– semua orang suka jimat betul tak? So Meeracle Gemstone Cleanser memang jimat, sebab saiz dia besar 50ml. Boleh tahan hingga 2 bulan lebih penggunaan. Sangat berbaloi!
5) HALAL – Meeracle Gemstone Cleanser telah mendapat kelulusan HALAL daripada JAKIM. Jadi boleh digunakan tanpa was2.
6) LULUS KKM – NOT181003114K

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meeracle Combo Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *