Meeracle Facial Serum

Meeracle Facial Serum

Formula Gemstone yang terdiri daripada:-
1) Pearl
2) Ruby
3) Diamond
4) Soy Lecithin
5) Verbascum Thapsus ( sejenis bunga)
6) Alpha Arbutin (sejenis buah)
7) Pichia Ferment Lysate Filtrate (sejenis tumbuhan)

Meeracle Facial Serum ni mempunyai fungsi lebih dari serum yang bebas dari segala konsep krim yang boleh menjimatkan duit dan masa.
Bukan saja bertindak sebagai Serum tapi juga bertindak sebagai
? Sunblock
? Moisturizer
? Makeup Primer
? Scar Treatment
? Repair Skin Serum
? Night Cream
? Treatment Cream

Fungsi Meeracle Facial Serum

?Meeracle Facial serum dapat mencerahkan kulit gelap
?Meeracle Facial serum dapat menghilangkan masalah kulit kusam
?Meeracle Facial serum dapat mengatasi kulit kering
?Meeracle Facial serum dapat menghilangkan masalah kulit berminyak
?Meeracle Facial serum boleh melembap dan menganjalkan kulit
?Meeracle Facial serum dapat mengurangkan jeragat
?Meeracle Facial serum dapat menghilangkan masalah kulit tak sekata
?Meeracle Facial serum dapat menghilangkan semua jenis jerawat
?Meeracle Facial serum dapat menghilangkan semua jenis parut
?Meeracle Facial serum dapat mengurangkan eyebag bawah mata
?Meeracle Facial serum dapat menghilangkan garis halus bawah mata, muka dan kulit kendur
?Meeracle Facial serum dapat mengurangkan whitehead dan blackhead

Kenapa Wajib Cuba Meeracle Facial Serum?
===================================

1) FORMULA GEMSTONE adalah formula yg dihasilkan menggunakan extrak batu permata seperti diamond, ruby dan pearl yang di import dari negara Eropah untuk mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, garis halus, kulit kusam dan semua masalah kulit wanita di asia.
2) 100% NATURAL- Meeracle Gemstone Serum ni 100% natural dan bebas dari bahan kimia. Jadi kulit tidak akan mengalami proses pengelupasan atau terbakar seperti product local yang ada dalam pasaran sekarang.
3) Bertekstur lotion – Meeracle Gemstone Serum bertekstur lotion tak macam serum lain. Serum lain di pasaran banyak yang bertekstur liquid dan berminyak. Tapi Meeracle Gemstone Serum tak. Bertekstur lotion, pekat dan likat, tapi cepat meresap ke dalam kulit. Sapu2 terus kering. Memang best lah!
4) Isi kandungan Meeracle Gemstone Serum ni 30 ML– semua orang suka jimat betul tak? So Meeracle Gemstone Serum memang jimat, sebab saiz dia besar 30ml. Boleh tahan hingga 2 bulan penggunaan. Sangat berbaloi!
5) BASE MEKAP – Kalau perasan sebelum ni ada live mekap dari MUA Alha Alfa , Nuex Rosli dan lain2 MUA. Semua yang make upkan artis popular dorang pun pakai Meeracle Gemstone Serum sebagai base make up sebab bila kita pakai Meeracle Gemstone Serum ni sebagai base make up muka kita tak berminyak, make up tahan lama dan yang paling best sebab effect pinkish.
6) HALAL – Meeracle Gemstone Serum telah mendapat kelulusan HALAL daripada JAKIM. Meeracle Gemstone Serum ni mesra wudhuk dan selamat di bawa solat. Jadi boleh digunakan tanpa was2
7) FIRMING – Meeracle Gemstone Serum boleh membuatkan muka jadi tegang dab V-Shape. Selain tu Meeracle Gemstone Serum ni boleh membuatkan dagu menjadi runcingYg mana montel2 tu bole la dpt dagu runcing.
8) LULUS KKM – NOT180501428K

Leave your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *